Zoals gezegd kunt u bij ons terecht voor klussen van alle soorten en maten. Of het nu ogenschijnlijk kleine klussen betreft, of grote en ingrijpende kluswerkzaamheden. We zijn voor u van alle markten thuis en voeren dan ook al uw klussen uit. We laten u graag zien welk type klussen daar onder te verstaan zijn.

Dakgoot reinigen

Wij kunnen uw dakgoot reinigen, wat om de tijd nu eenmaal moet gebeuren. Niet iedereen kan of wil met een trap naar de dakgoot om daar halsbrekende toeren uit te gaan halen. Wij doen dit graag en dagelijks, dus schakel zonder twijfel onze service hierbij in. Tot een hoogte van 5,5 meter rekenen wij €5,00 per meter. Daarbij vegen we uw dakgoot schoon met een stoffer.

Water en centrale verwarming

Zijn uw kranen aan vervanging toe of hebt u gewoon een mooier exemplaar op het oog? Wij demonteren uw oude kraan en plaatsen uw nieuwe kraan. Moeten de leidingen hiervoor omgelegd of vervangen worden? Ook dat verzorgen wij voor u.

Plaatsen badmeubel of wastafel

Het vervangen of plaatsen van wastafels en spiegelkasten behoren ook tot onze werkzaamheden. Passen de bestaande leidingen niet op uw nieuwe wastafel? Wij vervangen deze vakkundig voor u.

Ophangen van spullen

Ogenschijnlijke kleine klussen als het hangen van gordijnen, schilderijen en schappen zijn vaak iets arbeidsintensiever dan gedacht. Wij nemen deze klussen graag tot ons.

U ziet en leest zelf dat we als klusbedrijf ontzettend allround en daarmee dus flexibel zijn. Dit alles is in uw voordeel, want als u meerdere klussen in huis te doen hebt is het wel zo prettig dat dit door een en dezelfde persoon wordt gedaan. Het is dus in uw voordeel om uw klussen uit te besteden aan ons.

Onderhoudswerkzaamheden - Klusbedrijf van der Kooij