Overkapping of tuinhuis plaatsen

Hebt u uw tuin wel eens aan een kritische blik onderworpen en daarbij tot de conclusie gekomen dat u er veel meer uit kunt halen? Daar zijn wij ook voorstander van, want zodra u het plaatsen van een overkapping of tuinhuis overweegt, geeft dat uw tuin een compleet andere uitstraling. Het voordeel van een overkapping is vooral dat u te allen tijde van uw tuin kunt genieten, ook wanneer het regent. We kunnen in verschillende stijlen en conform verschillende wensen uw overkapping professioneel vorm geven, zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin.

Een tuinhuis biedt ook vele voordelen, want u creƫert als het ware een extra woonkamer maar dan in de tuin. U kunt een tuinhuis van binnen helemaal naar wens inrichten. Wij verzorgen graag het plaatsen van het tuinhuis voor u, met eventuele benodigde elektra aan de binnen en buitenkant.

Wij maken zowel tuinhuizen als overkappingen compleet op maat voor u. Hebt u zelf al een kant en klare overkapping of tuinhuis uitgezocht, maar is de laatste stap het plaatsen ervan? Ook dan zijn we voor u de juiste persoon om dit in